top of page
Ramanda 2.jpg
Ramanda NETTIKOKOISET Sielukas Media (13 of 54) kopio.jpg
Voimavarasi-logo-vihrea.png

HiidenLinna & Voimavarasi luennot:

  •  Jaksa paremmin arjessa ja töissä!

 

  • Tiiminä parempiin tuloksiin. 

 

Luennon avulla saat enemmän irti tykypäivästä. Luennon avulla henkilökunta saa työkaluja oman elämän ja työnjohtamiseen entistä tuottavammalla tavalla, samalla jokainen saa pysyviä parannuksia omaan jaksamiseen. 

 

Miten? Innostamalla ja motivoimalla muutokseen mahdollistamme tämän.

  • Jaksa paremmin arjessa ja töissä!

 

Luennolla käydään läpi oman arjen johtamista ja mietitään, miten vapaa-ajalla ja töissä voisi voida paremmin? Jokainen meistä haluaa voida hyvin ja oppia jättämään työt työpaikalle. Ideoidaan yhdessä tähän vinkkejä ja opitaan uusia tekniikoita joiden avulla omaa hyvinvointi voi parantaa. Jokainen saa tehdä yksilöllisen RoadMapin omaan hyvinvointiin. Uskomme tekoihin enemmän kuin inspiraatioon, siksi kannustamme konkreettisiin tekoihin.

 

  • Tiiminä parempiin tuloksiin. 

 

Kaipaako tiimisi yhteishengen kohotusta, onko etätyö jättänyt jälkensä tiedon liikkumiseen? Onko kehittäminen vaikeaa kun porukka ei puhu? Tervetuloa tiimin kohotukseen! Ideoidaan yhdessä sitä, miten töissä voisi olla kivempaa ja mikä auttaisi onnistumaan työtuloksissa? Kun opitaan yhdessä ideoimaan ja juttelemaan, on vuosi 2023 takuu varmasti parempi vuosi niin henkilöstölle kuin yhtiön kassalle.

 

 

Valmennuksista vastaa Voimavarasi Valmentajat: 

Ramanda Andersson -  Voimavarasi yhtiön perustaja, SM-mitalisti ja kilpaurheilija taustan omaava entinen Alppihiihtäjä. Burnoutin kautta intohimoksi on syntynyt ihmisen hyvinvointi, samalla kun yksilö ja yhtiö menestyy omissa (isoissa) tavoitteissaan.

 

Sami Kokkonen - Tuo mukanaan 24 vuoden kokemuksen johtotehtävistä. Sami saa ryhmän kuin ryhmän avautumaan ja innostumaan. Samin intohimona on ihmisen mieli ja mottona toimii: Johtamalla ihmisiä, saavutamme tulokset. Asioita johtamalla, epäonnistumme. 

bottom of page