Black Week - Perhelippu/Seikkailuliput neljälle 56€

00008
Varastossa
1
Tuotetiedot

Myydään 100kpl 4 x seikkailulippupakettia! Sis. Aluemaksun ja sen aktiviteetit. Liput löytyvät nimellä lipunmyynnistä kaudella 2023! Kampanja voimassa 26.11.2022 klo 23.59 asti tai kunnes tuote on loppuunmyyty! Lue tuoteseloste.

PERUSTIEDOT:

Tervetuloa Elämyspuisto Hiidenlinna Park Resort / Sisumetsän Seikkailupuistoon Somerniemelle. Liput käytettävä seikkailukauden 2023 aikana, kaikkia lippuja ei tarvitse käyttää kerralla. Ostetut liput löytyvät ostajan nimellä lipunmyynnistä kauden startattua kesäkaudella 2023. Ota tilausvahvistus mukaasi ja näytä lipunmyynnissä.

Mikäli seikkailuliput tulevat toiselle käyttöön, niin täytä "Seikkailulipun käyttäjä"-kohta ostoksen yhteydessä. Voit siis nimetä lipuille etukäteen määrittelemäsi käyttäjät ( esim. jos liput tulevat lahjaksi ).

Seikkailussa ovat käsineet pakolliset, tuo omat mukanasi tai lunasta seikkailukäsineet puistosta 4€/pari.

Näitä seikkailulippuja ei voi käyttää ennakko-/ ryhmävarauksiin tai vaihtaa lahjakortiksi.

LIIKUNTAETU-MAKSUT:

Black Week seikkailulippu on mahdollista ostaa tietyillä liikuntaeduilla:

ePassi,Eazybreak, MyEdenred ja Smartum Pay: avaa app | valitse hakutoiminnolla Hiidenlinna Oy | syötä summa | jatka ja vahvista | kun kuitti- / tilausvahvistusosio tulee näkyviin, on maksu suoritettu | Ota kuva/kuvakappaus kuittiosiosta ja lähetä se sähköpostitse petri.munck@hiidenlinna.com , niin kirjaamme ostoksen tietojen mukaisesti listalle ja se löytyy lipunmyynnistä kauden startattua.

Voit myös postittaa liikuntasetelit. Laita kuoreen tieto: TUOTE (seikkailulippu ja kpl. määrä) | Käyttäjä | sähköpostiosoite. Postita setelit viimeistään 29.11. osoitteeseen Vihti Ski Center Oy/ Hiidenlinna Oy, Jussinrinne 1, 03250 Ojakkala

Lisätietoa: petri.munck@hiidenlinna.com

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten