top of page

TOUKO- ja ELOKUUSSA
18€/oppilas - klo 09-12
16€/oppilas - klo 12-15
min. 20 oppilaan ryhmät

Keittolounas mahdollisuus: 8€/opp.

Hiidenlinna ja Sisumetsä = Aktiivinen koulutapahtuma!

Huom! Meillä löytyy seikkailuratoja kaikenikäisille ja -kokoisille, ensimmäiset radat suoritettavissa itsenäisesti aina 6 vuotiaista lähtien. Niin ja toki paljon muutakin kuin vain seikkailua.

9  Seikkailurataa, 15m. Jättiläinen (näköalapaikka), Ritari Ässän K.I.T.T-auto, uudistettu Peikkometsä, Hiidenkappeli, skeitti-/scoottiramppi, Pumptrack (scootti,skeitti, bmx), pomppulinnamaailma jne. Nyt entistä enemmän nähtävää ja koettavaa seikkailun lisäksi. HUOM! ZOO ei ole avoinna toukokuussa, eikä syyskaudella!

Aktiiviset luokkaretket järjestyvät edullisesti Hiidenlinnalla  (yli 20 henkilön varaus toukokuussa tai elokuussa).

Mystiikkaa ja Kalevalaa huokuva ympäristö on sitä "jotain muuta" oppilaille ja ulkoilmassa toteutettu aktiviteetti on varmasti opettajienkin mieleen. Seikkaileminen lienee useimmille se ykkösjuttu, mutta paljon on muutakin koettavaa. Seikkailussa yhteishenki ja -tsemppi nousee koko porukalla.

Peikkometsässä näkee Kimmo Takaraution ja Åke Utterin teoksia ja uudella luontopolulla "Rakkauden polku", pääsee seuraamaan helposti muiden seikkailua korkeuksissa. 15 metrin korkeuteen kasvanut Jättiläinen tarjoaa hulppeat näkymät eli Jätin päälaella on näköalapaikka. Alueen kaksi riippusiltaa on käytettävissä ja Ski-museo on Suomen laajin alppihiihtomuseo. Alueella myös K.i.t.t. eli Ritari Ässän auto, Pumptrack, pomppulinnamaailma, skeitti-/scoottiramppi, Moai-patsaita, Niliaitta. Grillikahviosta oppilaat voivat opettajien luvalla ostaa hieman herkkuja ja juomista. Eläinpuisto on vielä toukokuussa suljettu, avautuu juhannukseksi.

Koulut voivat tuoda omat eväät tai tarvittaessa järjestämme keittolounaan.

Täällä viihtyy helposti useamman tunnin ! Suosittelemme 2,5 - 4 tunnin paikallaoloa. 

Oppilaat 18

(yli 20oppilaan ryhmät klo 09-12)

(16€ yli 20 oppilaan ryhmät klo 12-15)

Opettajat ilmaiseksi + kahvit

Seikkailupuistossa seikkailevilla pitää olla hanskat ( ei villa ). Tuokaa omat mukananne tai meiltä voi lunastaa 4€/pari.

Ota yhteyttä ja sovitaan teille mieluinen päivä seikkailuun.

Kyselyt/ varaukset:

petri.munck@hiidenlinna.com

puh: 044-3300000

teatteri_jättiläinen_4_edited.jpg
Pomput aurinko.jpg
Peikko 2 kimmo crop.jpg
Dansku seikkailuun kikka.png
nettibanneri.png
Skede2_neliö.png
image4.jpeg
image3.jpeg
bottom of page