Hiidenlinna ja Sisumetsä täynnä uutuuksia! 15m. Jättiläinen (näköalapaikka), uudistettu Peikkometsä, Hiidenkappeli, skeitti-/scoottiramppi, UUDET SEIKKAILURADAT, Pumptrack (scootti,skeitti, bmx),pomppulinnamaailma jne. Nyt entistä enemmän nähtävää ja koettavaa seikkailun lisäksi.

Seikkaile Sisumetsässä. Aktiiviset luokkaretket järjestyvät edullisesti Sisumetsässä.

Mystiikkaa ja Kalevalaa huokuva ympäristö on sitä "jotain muuta" oppilaille ja ulkoilmassa toteutettu aktiviteetti on varmasti opettajienkin mieleen. Seikkaileminen lienee useimmille se ykkösjuttu, mutta paljon on muutakin koettavaa.

Peikkometsässä näkee Kimmo Takaraution ja Åke Utterin teoksia ja uudella luontopolulla "Rakkauden polku", pääsee seuraamaan helposti muiden seikkailua korkeuksissa. 15 metrin korkeuteen kasvanut Jättiläinen tarjoaa hulppeat näkymät eli Jätin päälaella on näköalapaikka. Alueen kaksi riippusiltaa on käytettävissä ja Ski-museo on Suomen laajin alppihiihtomuseo. Alueella myös pomppulinnamaailma, skeitti-/scoottiramppi, Moai-patsaita, Niliaitta. Grillikahviosta oppilaat voivat opettajien luvalla ostaa hieman herkkuja ja juomista.

Koulut voivat tuoda omat eväät tai tarvittaessa järjestämme keittolounaan.

Täällä viihtyy helposti useamman tunnin !

Oppilaat 20

(alle 20oppilaan ryhmät 22€/hlö)

Opettajat ilmaiseksi + kahvit

Seikkailupuistossa seikkailevilla pitää olla hanskat ( ei villa ). Tuokaa omat mukananne tai meiltä voi lunastaa 4€/pari.

Ota yhteyttä ja sovitaan teille mieluinen päivä seikkailuun.

Kyselyt/ varaukset:

petri.munck@hiidenlinna.com

puh: 044-3300000

teatteri_jättiläinen_4_edited.jpg
Pomput aurinko.jpg
Peikko 2 kimmo crop.jpg