Sisumetsän Seikkailupuisto -
00:00 / 00:00
VAIJERILIUKUJA, KIIPEILYOSIOITA, TARZAN-HYPPY...

SEIKKAILUPUISTO:

Seikkailupuistomaksu 25€

Sisältää yhdeksän eritasoista rataa, joista kaikille varmasti löytyy sopivia.

Sisumetsässä voi aktiivisesti ulkoilla ja kokeilla rajojaan niin pienet lapset (3v.-) kuin vaarit.

Hurjapäille löytyy todella vaativa musta rata, sen kun selvittää, niin voi hyvällä omalla- tunnolla sanoa olevansa rohkea ja hyväkuntoinen. Seikkailupuistomaksuun sisältyy aluemaksu! Seikkailussa tulee olla hanskat, tuo omasi tai puistosta voi ostaa 4€/pari.

Kaksi uutta rataa | Maraton-rata & uusi lastenrata!!!

Koko perheelle:

Aluemaksulla 14€ pääsevät mukaan mystisiin tunnelmiin myös he, jotka eivät halua seikkailla tai ovat siihen vielä liian nuoria. Avoimelta terassilta pääsee riippusilloille ja näköalapaikoille. Hiidenpolulta löytyy Åke Utterin taideteoksia mm. peikkohahmoja. Uusi luontopolku tarjoaa hyvän mahdollisuuden seurata seikkailijoita ja sen varrella "pussauskoppi", Rakkauden Silta ja nuotiopaikka. Rakkauden sillalle voit kiinnittää lemmenlukon, nimikirjaimilla varustettuna. Nuotiopaikalle voit tuoda omat grillattavat tai ostaa makkarat puiston kahvilasta. Uusi JÄTTILÄINEN on 15 metrinen näköalapatsas, kiipeä päälaelle ja näet upeat maisemat puistoon ja linnan yli järvelle.

Alueella myös  pomppulinnamaailma, skeitti-/scoottiramppi sekä keinu. Aluemaksuun kuuluu myös Ski-museoon tutustuminen.

Grillikahvio:

Sisumetsän grillikahvio palvelee asiakkaitaan aukioloaikoina terassilla ja uudet wc-tilat takaavat entistä paremman palvelukokemuksen. Grillikahviossa tarjolla pizzaa ja grilliruokaa, virvokkeita unohtamatta.

Nykyaikaiset WC-tilat asiakkaiden käytössä.

Turvallisuus:

Sisumetsän Seikkailupuistossa on laadukkaat ja kansainvälisesti tunnustetut turvajärjestelmät ( valjaat, vaijerit jne. ), lisäksi laadukkaat kypärät varmistavat kiipeilijän turvallisuutta. Ennen kuin kiipeilyjä pääsee radoille, katsotaan toimintaopastus-/ turvallisuusopastusvideo. 

Kiipeillessä tarvitaan hanskat, jotka voi tuoda mukanaan ( ei villakäsineet ) tai ostaa 4€ pari.

Pidätämme oikeuden sulkea puiston, tai osia siitä, sään niin vaatiessa. Myrsky, ukkonen ja muut poikkeukselliset sääilmiöt aiheuttavat vaaratilanteita ja tällöin puisto sulkeutuu tarvittavaksi ajaksi.

KAIKEN TASOISILLE KIIPEILIJÖILLE RATOJA!

Radat kulkevat suomalaisen mäntymetsän lomassa. Haastavimmilla radoilla siirrytään Hiidenlinnan pihapiiriin mm. lasketaan linnan ohi korkealla kulkevalla vaijeriliulla, niitä maisemia ei moni voita!

Hiidenharjuntie 61

31470 Somerniemi

Monta upeaa kohdetta kerralla!

Hiidenlinna ja Sisumetsän 

Seikkailupuisto. Jättiläinen 15m.,

Buggy-Carting, Peikkometsä, pomppulinnamaailma ja grillikahvio, sekä paljon muuta. Tervetuloa!

Ota yhteyttä

info@hiidenlinna.com

+358 600 418 704

Tapahtumat, ryhmät, koulut:

petri.munck@hiidenlinna.com

Seuraa meitä
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Hiidenlinna/
Sisumetsän Seikkailupuisto
Logot kanteen.png