top of page
danskujoannaisbe irroitettu.png
VAIJERILIUKUJA, KIIPEILYOSIOITA, TARZAN-HYPPY...

SEIKKAILUPUISTO:

Seikkailupuistomaksu 32€

2-5 vuotiaat seikkailee aikuisen kanssa 22€ (juniori-seikkailu).

 

Aluemaksun aktiviteetit sisältyvät seikkailupuisto-lippuun.

Seikkailupuisto sisältää kymmenen eritasoista rataa, joista kaikille varmasti löytyy sopivia.

Sisumetsässä voi aktiivisesti ulkoilla ja kokeilla rajojaan niin pienet lapset (2v.-) kuin eläkeläiset.

Puistossa on panostettu lasten ratoihin ja "helppoja" ratoja on 3, sekä melko helppo rata 4.

Ala-asteikäinen pystyy helposti seikkailemaan itsenäisesti.

Hurjapäille löytyy todella vaativa musta rata (nro 10), sen kun selvittää, niin voi hyvällä omallatunnolla sanoa olevansa rohkea ja hyväkuntoinen. Seikkailupuistomaksuun sisältyy aluemaksu!

Seikkailussa tulee olla hanskat, tuo omasi tai puistosta voi ostaa 4€/pari.

Kengät tulee olla jalassa ja jotain muuta kuin crocksit/sandaalit.

Huom! Viimeiset lähdöt radoille puoli tuntia ennen sulkemista.

Huom! Ei koiria alueelle. Koirien ulkoilutus alueen ulkopuolella mahdollista.

Koko perheelle:

Aluemaksulla 22€ pääsevät mukaan mystisiin tunnelmiin myös he, jotka eivät halua seikkaillapuiston radoille tai ovat siihen vielä liian nuoria. Avoimelta terassilta pääsee riippusilloille ja näköalapaikoille.

Hiidenlinnalla on joka vuosi vaihtuva taidenäyttely. Peikkometsästä löytyy Åke Utterin ja Kimmo Takaraution taideteoksia mm. peikkohahmoja. Luontopolut tarjoavat hyvän mahdollisuuden seurata seikkailijoita ja polulta löytyy myös "pussauskoppi", Rakkauden silta ja nuotiopaikkoja. Rakkauden sillalle voit kiinnittää lemmenlukon, nimikirjaimilla varustettuna. Nuotiopaikoilla omat eväät ovat sallittuja. Toki alueella palvelee ravintoloita (grilli/kahvio, pääsesonkina Buffét ja eläinpuistossa Zoo-Café). Lappimaassa pääset kokeilemaan kullanhuuhdontaa ja alueella porot kulkevat vapaana. Lappimyymälässä mielenkiintoisia esineitä myynnissä/katseltavana ja myymälässä myös joulupukin paja, sekä tietysti itse joulupukki!

JÄTTILÄINEN on 15 metrinen näköalapatsas, kiipeä päälaelle ja näet upeat maisemat puistoon ja linnan yli järvelle.

Alueella myös  pomppulinnamaailma, PumpTrack,  skeitti-/scoottiramppi, trampoliini ja tekonurmi futiskenttä. Aluemaksuun kuuluu myös Ski-museoon tutustuminen. Ritari Ässän K.I.T.T on esillä tallissaan!

Hiidenlinna Zoo eläinpuisto sisältyy myös aluemaksuun. Lampaita, poneja, pupuja, alpakoita, vuohia, riikinkukko & helmikanoja. 

RUOKAILU/ KAHVIOT:

Sisumetsän grillikahvio palvelee asiakkaitaan aukioloaikoina terassilla ja uudet wc-tilat takaavat entistä paremman palvelukokemuksen. Grillikahviossa tarjolla pizzaa ja grilliruokaa, virvokkeita unohtamatta.

Pääsesonkina Juhannuksesta koulujen alkuun palvelee Linnan kellarin Buffét ja Zoo-alueella oma kahvionsa pääsesonkina. Omat eväät on sallittu ja grillailualueita rakkauden polun varrella Huom! ei avotulta metsäpalovaroituksen aikana!

Turvallisuus:

Sisumetsän Seikkailupuistossa on laadukkaat ja kansainvälisesti tunnustetut turvajärjestelmät ( valjaat, vaijerit jne. ), lisäksi laadukkaat kypärät varmistavat kiipeilijän turvallisuutta. Ennen kuin kiipeilyjä pääsee radoille, katsotaan toimintaopastus-/ turvallisuusopastusvideo. 

Kiipeillessä tarvitaan hanskat, jotka voi tuoda mukanaan ( ei villakäsineet ) tai ostaa 4€ pari.

Myös kengät tulisi olla jotain muuta kuin mallia sandaali/ crocs.

Pidätämme oikeuden sulkea puiston, tai osia siitä, sään niin vaatiessa. Myrsky, ukkonen ja muut poikkeukselliset sääilmiöt aiheuttavat vaaratilanteita ja tällöin puisto sulkeutuu tarvittavaksi ajaksi. Pelkkä sadekeli ei puistoa sulje. 

KAIKEN TASOISILLE KIIPEILIJÖILLE RATOJA!

Radat kulkevat suomalaisen mäntymetsän lomassa. Haastavimmilla radoilla siirrytään Hiidenlinnan pihapiiriin mm. lasketaan linnan ohi korkealla kulkevalla vaijeriliulla, niitä maisemia ei moni voita!

bottom of page