top of page
danskujoannaisbe irroitettu.png
VAIJERILIUKUJA, KIIPEILYOSIOITA, TARZAN-HYPPY...

SEIKKAILUPUISTO:

Seikkailupuistomaksu 32€

2-5 vuotiaat seikkailee aikuisen kanssa 22€ (juniori-seikkailu).

Sisältää yhdeksän eritasoista rataa, joista kaikille varmasti löytyy sopivia.

Sisumetsässä voi aktiivisesti ulkoilla ja kokeilla rajojaan niin pienet lapset (2v.-) kuin eläkeläiset.

Puistossa on panostettu lasten ratoihin ja "helppoja" ratoja on 3, sekä melko helppo rata 4.

Ala-asteikäinen pystyy helposti seikkailemaan itsenäisesti.

Hurjapäille löytyy todella vaativa musta rata (nro 9), sen kun selvittää, niin voi hyvällä omallatunnolla sanoa olevansa rohkea ja hyväkuntoinen. Seikkailupuistomaksuun sisältyy aluemaksu!

Seikkailussa tulee olla hanskat, tuo omasi tai puistosta voi ostaa 4€/pari.

Kaksi uutta rataa valm.2021 | Maraton-rata & uusi lastenrata!!!

Huom! Viimeiset lähdöt radoille puoli tuntia ennen sulkemista.

Huom! Ei koiria alueelle. Koirien ulkoilutus alueen ulkopuolella mahdollista.

Koko perheelle:

Aluemaksulla 22€ pääsevät mukaan mystisiin tunnelmiin myös he, jotka eivät halua seikkailla tai ovat siihen vielä liian nuoria. Avoimelta terassilta pääsee riippusilloille ja näköalapaikoille. Hiidenpolulta löytyy Åke Utterin ja Kimmo Takaraution taideteoksia mm. peikkohahmoja. Seikkailupuiston uusi luontopolku tarjoaa hyvän mahdollisuuden seurata seikkailijoita ja sen varrella "pussauskoppi", Rakkauden Silta ja nuotiopaikkoja. Rakkauden sillalle voit kiinnittää lemmenlukon, nimikirjaimilla varustettuna. Nuotiopaikalle voit tuoda omat grillattavat tai ostaa makkarat puiston kahvilasta.

Uusi JÄTTILÄINEN on 15 metrinen näköalapatsas, kiipeä päälaelle ja näet upeat maisemat puistoon ja linnan yli järvelle.

Alueella myös  pomppulinnamaailma, PumpTrack,  skeitti-/scoottiramppi ja trampoliini. Aluemaksuun kuuluu myös Ski-museoon tutustuminen. Ritari Ässän K.I.T.T on esillä tallissaan!

Hiidenlinna Zoo eläinpuisto sisältyy myös aluemaksuun. Lampaita, poneja, pupuja, alpakoita, vuohia, ylämaan karjaa. Eläinpuisto avautuu jälleen Su 4.6.

Grillikahvio:

Sisumetsän grillikahvio palvelee asiakkaitaan aukioloaikoina terassilla ja uudet wc-tilat takaavat entistä paremman palvelukokemuksen. Grillikahviossa tarjolla pizzaa ja grilliruokaa, virvokkeita unohtamatta.

Nykyaikaiset WC-tilat asiakkaiden käytössä.

Turvallisuus:

Sisumetsän Seikkailupuistossa on laadukkaat ja kansainvälisesti tunnustetut turvajärjestelmät ( valjaat, vaijerit jne. ), lisäksi laadukkaat kypärät varmistavat kiipeilijän turvallisuutta. Ennen kuin kiipeilyjä pääsee radoille, katsotaan toimintaopastus-/ turvallisuusopastusvideo. 

Kiipeillessä tarvitaan hanskat, jotka voi tuoda mukanaan ( ei villakäsineet ) tai ostaa 4€ pari.

Pidätämme oikeuden sulkea puiston, tai osia siitä, sään niin vaatiessa. Myrsky, ukkonen ja muut poikkeukselliset sääilmiöt aiheuttavat vaaratilanteita ja tällöin puisto sulkeutuu tarvittavaksi ajaksi. Pelkkä sadekeli ei puistoa sulje.

KAIKEN TASOISILLE KIIPEILIJÖILLE RATOJA!

Radat kulkevat suomalaisen mäntymetsän lomassa. Haastavimmilla radoilla siirrytään Hiidenlinnan pihapiiriin mm. lasketaan linnan ohi korkealla kulkevalla vaijeriliulla, niitä maisemia ei moni voita!

bottom of page