top of page

Yleistä

Hiidenlinna Park Resort | Sisumetsän Seikkailupuisto (Somerniemi) kätkevät sisäänsä monta nähtävyyttä ja kokemusta. Laajan Elämyspuiston sydämessä Suomen ainoa 1900-luvulla rakennettu kivilinna, Hiidenlinna.

Alueella Suomen mytologia, Kalevala ja luonto ovat syvässä harmoniassa kauniissa järvimaisemassa. Paljon aktiviteetteja kaikenikäisille. 

KAKSI ERI LIPPUTYYPPIÄ

Seikkailijoille SEIKKAILULIPPU, se sisältää kaikki aluemaksun aktiviteetit seikkailupuiston lisäksi. Vain Buggy-Karting on lisämaksullinen aktiviteetti. Huomioithan, että 2-5 vuotias seikkailija tarvitsee aikuisen seikkailijan radoille. Käsineet seikkailussa pakolliset. Lisää seikkailupuistosta alempana.

 

ALUEMAKSU sisältää kaikki muut aktiviteetit paitsi seikkailupuiston ja Buggy-Kartingin.

Aluemaksu/seikkailulippu vaaditaan alueelle pääsemiseen.

Huom! ei koiria alueelle.

SEIKKAILUPUISTO

Sisumetsän Seikkailupuistossa pääset nauttimaan yhdeksästä erilaisesta seikkailuradasta.

Radat sopivat pienistä lapsista vaariin ja ensikertalaisesta konkariin.

Sinä päätät itse, kuinka kovan haasteen otat vastaan.

2-5 vuotiaat seikkailevat aikuisen seurassa. Ala-asteikäinen

pystyy jo seikkailemaan itsenäisesti ja viimeiset haastavat radat sopivat kokeneelle seikkailijalle. Viimeiset lähdöt radoille puoli tuntia ennen sulkemista.

Seikkailupuistomaksulla myös aluekäynnin aktiviteetit käytössä.

Ota omat käsineet mukaan seikkailuun tai osta lipunmyynnistä 4€/pari.

BUGGY-KARTING

Buggy-karting rata valmistui keväällä 2019. Rata avoinna sesonkina ja erikokoisilla autoilla pääsee ajamaan 2-vuotiaasta lähtien -tutustu lisää. 

Ratamaksulla 15€ ajat n. 2km radalla. 2-5 vuotiaille oma ilmainen rata. Kyytiläinen 5€.

Huom! Buggy-Karting aina lisämaksullinen.

Sporttipark,Santa's land-lappimaa, ZOO, K.I.T.T, Jättiläinen ja paljon muuta

Eläinpuisto Hiidenlinna Zoo, jossa alpakoita, ylämaankarjaa, pupuja, lampaita (saa harjata), ankkoja, poneja jne. Lisäksi upea norsu, joka näköalapaikka. Zoo sisältyy aluemaksuun. Zoo avautuu kaudelle 2023 sunnuntaina 4.6.

K.I.T.T tuo Ritari Ässän upea menopeli, se on nyt näytillä Hiidenlinnalla. Tule verestämään 80-luvun muistoja tai tutustu edelleen upeaan futuristiseen autoon.

 

Seikkailupuiston sisäänkäynnillä seisoo mahtava 15 metrinen Jättiläinen. Jätin päälaelta aukeaa upeat maisemat eli jättiläinen on itseasiassa näköalapaikka. Lisäksi alueella: Lasten suosikki Peikkometsä, Uusi Hiidenkappeli, Pumptrack ja skeittirampit, Futiskenttä, riippusiltoja, Nili-aitta, Ski-museo,

Linnan kellarin Buffét-lounas sesonkinaGrillikahvio, Zoo Café, Rakkauden polku, Rakkauden silta "lemmenlukot", pussauskoppi, taidetta ja paljon muuta.

 

Tervetuloa !

linna ja liukuja neliö
Kiipeily karuselli
Buggy karuselli
Zoo neliö-2
Sportti karuselli
Jätti peikko
Pomput pumptrack neliö
Kitt neliö kopio
bottom of page